• TLD Registry Ltd

  TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

  TLD Registryn liiketoiminta perustuu kiinankielisten domain-päätteiden myyntiin. Kiinassa rekisteröidään joka päivä 100 000 domain-nimeä, ja yhtiön laskelmien mukaan liikevaihtopotentiaali on minimissäänkin miljoonien tai kymmenien miljoonien bisneksestä. Käytännössä TLD Registry tekee sopimuksia sekä Kiinassa että Kiinan ulkopuolella toimivien domain-päätteiden jälleenmyyjien kanssa.

  LD Registry on ensimmäinen startup-yritys, jolle on myönnetty kiinankielisten domain-päätteiden myynnin mahdollistava toimilupa.

  TMR Invest on ollut TLD Registryn osakkaana vuodesta 2015 lähtien.
  Omistusosuus vuonna 2017 on yli 10 %.

  https://internetregistry.info/

 • Asunnot / kiinteistöt

  TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

 • Ropo Capital

  TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

  Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, joka kilpailee markkinoilla teknologisena edelläkävijänä. Yhtiön toimintamalli pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti yhtiön palveluja.

  Ropo Capital työllistää n. 145 talouden ammattilaista. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto ylittää 40 miljoonaa euroa.

  www.ropocapital.fi

 • 3D Talo Finland Oy

  Virtuaalitodellisuuden sisältöjä rakennus- ja koneteollisuuden tarpeisiin tuottava 3D Talo Finland Oy on TMR Investin omistuskohde. Kuopiolaisella yhtiöllä on hyvä kasvupotentiaali.

  3D Talo tuottaa korkeatasoisia ohjelmistoja ja palveluita virtuaalitodellisuusteknologian valjastamiseksi hyötykäyttöön. Yhtiö tarjoaa myös erilaisten ympäristöjen laserkeilausta, fotogrammetriaa ja 360-kuvausta. Yhtiön tekniikoiden avulla rakennetaan kokonaan uusia maailmoja.

  Yhtiö on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä muun muassa rakennusteollisuuden, kaivosteollisuuden, tehdassuunnittelun, teollisen muotoilun, kuntoutuksen ja markkinoinnin parissa.

  http://3dtalo.fi/

 • Method Makia Oy

  Hyvään oloon ja terveyteen keskittyvän Method Makian palveluvalikoimaan kuuluvat kehon omaa painoa hyödyntävä treeniohjelmisto sekä laihduttavat ja parantavat LCHF-ruokavaliot. TMR Invest on ollut yhtiön osakkaan maaliskuusta 2017 lähtien.

  Method makia training on nousujohteinen metodi, joka johtaa uskomattoman toimivaan ja voimakkaaseen kehoon. Sen idea on oman kehon käyttäminen mahdollisimman monipuolisesti, mikä tarkoittaa aina sekä voiman että liikkuvuuden kehittämistä. Näin syntyy ennennäkemätön kehonhallinta.

  Järjestelmä sisältää esisäädetyt lähtötasot, joista voi valita itse sopivimman. Vaihtoehtoisesti voit tehdä lähtötasotestin, joka kartoittaa kehosi voimatasot 20:ssä eri kategoriassa ja valmistaa sinulle uniikin harjoitusohjelman. Sinulle koostetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma, joka mukautuu jatkuvasti kehitykseesi. Kun sinä kehityt, myös ohjelma kehityy vastaamaan tasoasi. Saat jokaiseen harjoitukseen tarkan algoritmin mukaan laaditut harjoitukset.

  https://methodmakia.com/

 • TrainMe

  TMR Invest on espanjalaisen TrainMe -hyvinvointi- ja urheiluvalmennusyhtiön perustajaosakas. Yhtiön asiakkaana treenaa mm. suomalainen ratakelaaja Leo-Pekka Tähti.

  TrainMe -hyvinvointi- ja urheiluvalmennusyhtiön palveluihin sisältyy mm. henkilökohtaisten treeniohjelmien tekeminen, fysiikkavalmennus ja kuntouttaminen. Yhtiön asiakkaina on kilpaurheilijoita, mutta myös muita terveellisistä elämäntavoista ja aktiiviurheilusta kiinnostuneita.

  http://trainmestudio.es/en/