TMR Invest beach volleyn Suomen mestarin Jyrki Nurmisen nimisponsoriksi

1.11.2017

Beach volleyn moninkertainen Suomen mestari ja kansainvälisissäkin turnauksissa menestynyt Jyrki Nurminen pelaa jatkossa Team TMR Investin nimissä. TMR on Nurmisen nimisponsori ja tukee tähtipelaajan matkaa maailman kärkeen.  

27-vuotias ja 188-senttinen Jyrki Nurminen on yksi Suomen menestyneimmistä beach volley -pelaajista. Miehellä on seitsemän SM-mitalia, maajoukkuekokemusta ja palkintosijoja myös kansainvälisistä turnauksista. Viime kaudella Nurminen teki suomalaishistoriaa lunastaessaan silloisen parinsa Pekka Piipon kanssa ensimmäisenä suomalaisena mieskaksikkona paikan EM-kisakentille Latviassa.

EM-kisoissa on tarkoitus näkyä myös jatkossa – Nurminen haluaa nostaa Suomen beach volley -miehet samalle vahvalle tasolle, missä naiset ovat pelanneet jo useampia vuosia.

– Tavoitteena on vahvistaa jalansijaa kansainvälisillä kentillä, kerätä ranking-pisteitä ja palkintosijoja maailmankiertueella. Haemme pääsarjapaikkoja maailmankiertueen turnauksissa, se on kova tavoite. Tottakai myös menestys Suomessa on tärkeää. Kolmatta perättäistä Suomen mestaruutta lähdetään tavoittelemaan, Nurminen listaa.

– Haaveena siintää myös vuoden 2020 olympialaiset, jonne riittävällä kansainvälisellä menestyksellä on vielä mahdollisuus, Nurminen jatkaa.

TMR Investin ja Jyrki Nurmisen sopimus on kolmivuotinen ja sisältää kahden vuoden jatko-option.

– Jyrki on loistava pelaaja, jolla on erinomaiset menestysedellytykset myös kansainvälisillä kentillä. Minulle sponsorointi on luonteva jatkumo omalle lajitaustalle, jota löytyy sekä beach volleysta että lentopallosta, mutta vielä vahvemmin taustalla vaikuttaa halu olla mukana mahdollistamassa suomalaisurheilijoiden menestystä maailmalla, TMR Investin perustajayrittäjä Tuomo Rissanen kertoo.

Suomen parhaat vastakkain

Tulevalla kaudella Nurmisen parina pelaa 21-vuotias nuori lupaus Santeri Siren. Siren on valittu mm. beach volley miesjunioriksi vuonna 2016 ja saavutuksista löytyy myös nuorten olympialaisten 4. sija vuodelta 2014. Nurmisen ja Sirenin muodostama kaksikko on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta.

Parinvaihdon myötä aiemmin kaksikkona pelanneet Suomen mestarit Nurminen ja Pekka Piippo nähdään verkon vastakkaisilla puolilla.

– Pekka tulee varmasti olemaan uuden parinsa kanssa kovin kilpakumppani Suomessa. Toisaalta tulemme myös treenaamaan heidän kanssaan ja yhdessä tavoitellaan kansainvälistä menestystä eli kovasta vastuksesta saadaan myös tärkeä sparraaja ja harjoitusvastus, Nurminen avaa kauden 2018 näkymiä.

Team TMR Investin kuulumisia voi seurata sosiaalisessa mediassa:
facebook.com/tmrinvestoy

 • BEACH VOLLEY TEAM TMR INVESTIN KAUDET 2021 & 2022 OLIVAT NAPPISUORITUS: SUOMEN MESTARUUDET JA KV MENESTYSTÄ

  Beach Volley Team TMR Invest, eli Jyrki Nurminen ja Santeri Siren onnistuivat menneillä  kausilla nostamaan tasoa huikean paljon. Kauden saavutuksina ei vain neljäs ja viides perättäinen Suomen Mestaruus, vaan myös kansainvälistä menestystä. Kesä 2021 Ennen kautta ilmassa oli paljon kysymysmerkkejä. Koronan takia ei ollut varmuutta mitä turnauksia ylipäänsä järjestetään ja Santerin nilkkavamma esti talven aikana…

  Lue lisää

 • Beach Volley Team TMR Investin kausi oli nappisuoritus: Suomen mestaruus ja KV menestystä

    Beach Volley Team TMR Invest, eli Jyrki Nurminen ja Santeri Siren onnistuivat menneellä kaudella nostamaan tasoa huikean paljon. Kauden saavutuksina ei vain neljäs perättäinen Suomen Mestaruus, vaan myös kansainvälistä menestystä. Ennen kautta ilmassa oli paljon kysymysmerkkejä. Koronan takia ei ollut varmuutta mitä turnauksia ylipäänsä järjestetään ja Santerin nilkkavamma esti talven aikana yhteisen harjoittelun. Kausi…

  Lue lisää

 • Salmi Platform luo digitaalisia työkaluja matkailun tarpeisiin

  Salmi Platform on suomalainen matkailuun erikoistunut toimija, jonka matka on vielä alussa. Nuoresta iästään huolimatta yritys kurkottelee korkealle, tähtäimessä on KV markkinat ”Ei olla vaatimattomia, vaan alusta asti on ollut tavoitteena kansainvälistyminen” sanoo Salmi Platformin toimitusjohtaja Wille Markkanen. Hän jatkaa ”Suomessa on hyvä testata prosessi ja tuotteet. Tämä on hallittavan kokoinen markkina ja hyvin suljettu…

  Lue lisää