TMR Invest tukemaan Nord Grip Oy:n kasvua

24.11.2017

Nord Grip Oy ja TMR Invest Oy ovat solmineet sopimuksen jonka myötä TMR Invest nousee Nord Gripin merkittäväksi osakkaaksi.

Nord Grip toimii maahantuojana ProFormancen jääkiekkomailavahoille.

ProFormance jääkiekkomailavahat

Nord Gripin toimitusjohtaja Joonatan Sirviö kommentoi vahoja:

”Vihdoinkin olemme saaneet Pohjois-Amerikasta Suomeen toimivan lätkävahan, jonka kysyntä ja ammattilaisten tyytyväisyys tuotteeseen on yllättänyt koko meidän tiimin!

Olen iloinen, että olemme saaneen Suomeen asti jotain uutta ja pidemmälle viedyn tuotteen kiekkoilu sektorille. Vahan ominaisuuksiin kuuluu jään- ja lumeneston lisäksi se, että lavan pito kiekkoon pysyy hyvänä ja tarvittaessa pitoa voi jopa lisätä!

Nyt meillä on pitkän odotuksen jälkeen ammattilaistuote ja vielä sellaiseen hintaan, että saadaan se käyttöön myös junioriharrastajille.

Meillä on huippu tiimi kasassa ja jo nyt näyttää siltä, että olemme tekemässä jotakin suurta! Ei muuta kun erkkaa lapaan ja welcome to the next level!”

TMR Investin omistaja ja toimitusjohtaja Tuomo Rissanen on tyytyväinen tehtyyn sopimukseen.

”On hienoa päästä työskentelemään innokkaan ja motivoituneen tiimin kanssa. Erityisen mielenkiintoisen tästä konseptista tekee se, että Nord Gripillä on hallussaan sopimus, jonka myötä meillä on yksinoikeus vahoihin ja muihin tuotteisiin, ei pelkästään Pohjoismaissa, vaan myös Venäjällä.

Tuotteiden lanseeraus etenee Suomessa suunnitellusti ja useat jääkiekkoilun erikoisliikkeet ovat jo ottaneet meidän tuotteet valikoimiinsa ja parhaillaan meillä on hyvät neuvottelut käynnissä suurempien urheiluvälineketjujen kanssa. Tämän lisäksi tänään Black Fridayn kunniaksi avasimme oman verkkokaupan.

Valmistajan kanssa tekemämme sopimus mahdollistaa myös sen, että voimme rakentaa tuotteelle oman brändin, joka tekee projektista entistä mielenkiintoisemman.”

Myös Joonatan Sirviö on innoissaan siitä, että Nord Grip saa lisää voimaa tiimiin: ”On hienoa saada TMR Investin kaltainen yritys mukaan joukkueeseen. TMR Invest ei tuo tullessaan pelkästään lisää pääomaa, vaan myös vahvan näkemyksen ja ammattitaidon yrityksen eteenpäin viemiseen.”

Joonatan kävi viemässä tuotteita Intersportiin

 • BEACH VOLLEY TEAM TMR INVESTIN KAUDET 2021 & 2022 OLIVAT NAPPISUORITUS: SUOMEN MESTARUUDET JA KV MENESTYSTÄ

  Beach Volley Team TMR Invest, eli Jyrki Nurminen ja Santeri Siren onnistuivat menneillä  kausilla nostamaan tasoa huikean paljon. Kauden saavutuksina ei vain neljäs ja viides perättäinen Suomen Mestaruus, vaan myös kansainvälistä menestystä. Kesä 2021 Ennen kautta ilmassa oli paljon kysymysmerkkejä. Koronan takia ei ollut varmuutta mitä turnauksia ylipäänsä järjestetään ja Santerin nilkkavamma esti talven aikana…

  Lue lisää

 • Beach Volley Team TMR Investin kausi oli nappisuoritus: Suomen mestaruus ja KV menestystä

    Beach Volley Team TMR Invest, eli Jyrki Nurminen ja Santeri Siren onnistuivat menneellä kaudella nostamaan tasoa huikean paljon. Kauden saavutuksina ei vain neljäs perättäinen Suomen Mestaruus, vaan myös kansainvälistä menestystä. Ennen kautta ilmassa oli paljon kysymysmerkkejä. Koronan takia ei ollut varmuutta mitä turnauksia ylipäänsä järjestetään ja Santerin nilkkavamma esti talven aikana yhteisen harjoittelun. Kausi…

  Lue lisää

 • Salmi Platform luo digitaalisia työkaluja matkailun tarpeisiin

  Salmi Platform on suomalainen matkailuun erikoistunut toimija, jonka matka on vielä alussa. Nuoresta iästään huolimatta yritys kurkottelee korkealle, tähtäimessä on KV markkinat ”Ei olla vaatimattomia, vaan alusta asti on ollut tavoitteena kansainvälistyminen” sanoo Salmi Platformin toimitusjohtaja Wille Markkanen. Hän jatkaa ”Suomessa on hyvä testata prosessi ja tuotteet. Tämä on hallittavan kokoinen markkina ja hyvin suljettu…

  Lue lisää